Грим

Услуга Цена
Грим  
Професионален дневен грим 50лв
Професионален вечерен грим 60лв
Пробен грим 40лв
   
с мигли на клиента + 10лв
с мигли на гримьора + 20лв
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969