Търсенеколичка

Количката е празна

Timeless Prodigy – The Luxury Elixir

378.00лв
бр.

Изключителното, интензивно, прогресивно действие и мултигенно лечение, основано на перфектното сливане на три стратегии за подмладяване на клетките. Насочени към възстановяване на оптималните нива на енергия в кожата и противодействие на вредните ефекти от ежедневния стрес.

Луксозен 30-дневен елексир против стареене, разпределен в 3 фази на прогресивно действие за приложение сутрин и вечер. Три уникални преживявания с текстури и аромати, които ще събудят вашите усещания.
Фаза 1. Активатори на клетъчния генезис.
Фаза 2. Подобряване на качеството на клетките.
Фаза 3. Ускорители на функционалността на клетките.

С повече от 20 мощни активни съставки, включващи растежни фактори, екстракт от тефрозия пурпура и роза дамасцена и стволови клетки от дива маслина, за да съживят кожата отвътре и да постигнат луксозен резултат против стареене.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Прилагайте сутрин и вечер, следвайки масажа, посочен във всяка от фазите. Започнете, като нанесете 3 до 5 помпички от продукта върху върховете на пръстите си. Разнесете го върху челото, скулите, брадичката и шията с нежни масажни движения.
Продължителност на лечението 30 дни: Прилагайте фаза 1 за първите 10 дни, последвана от фаза 2 за следващите 10 дни и фаза 3 за последните 10 дни.

Опаковка: 3 х 15мл.

Design by ReactWeb 0885124690/0898337969