Търсенеколичка

Количката е празна

Терапия за успокояване на чувствителен скалп без изплакване O.Way Soothing Remedy Treatment 50ml

66.00лв
бр.

Лечение за хидратиране и възстановяване баланса на скалпа

 

O.Way Soothing Remedy Treatment For Sensitive Scalp е терапия без изплакване, която намалява дразненето, сърбежа и възпаленията по скалпа. Ефективно успокоява. Формула, базирана на активни съставки с анти-зачервяващо действие, нежно хидратира скалпа, възстановявайки баланса на кожата. Действа успокояващо с дълготраен ефект. 

pH: 5.0 - 6.0

 

Активни съставки

  • Биодинамичен дестилат от лайка - Лайка е едно от най-известните успокояващи и противовъзпалителни средства в областта на лечебните растения. Съставката й Bisabolol, има мощни дезинфекциращи свойства. изключително ефективна при лечение на възпаления от различно естество и произход, поради способността й да облекчи дразненето и да подобри епителизационния процес на увредената тъкан.
  • Био алое вера - богата на полизахариди, аминокиселини, органични киселини и фитостероли, алое вера има доказано успокояващо и обезболяващо действие. В действителност екстрактът му съдържа ензим, който инхибира действието на брадикинин, възпалителен и причиняващ болка агент. Докато полизахаридите стимулират активността на фибробластите и производството на колаген, така че да се ускори зарастването на раните. Притежава антибактериално и антимикробно действие, като по този начин допринася за възстановяването на баланса на кожната микрофлора.
  • Тиково дърво -  укрепва структурата на косата. Антибактериални свойства.
  • Махагоново дърво - антисептично и стягащо за кожата, подсилващо и енергизиращо за косата.
  • Zanthoxylum - китайско растение с основно действие да успокоява зачервяване и раздразнения.

 

Начин на приложение: Преди да изсушите косата, поставете от терапията върху проблемните и чувствителни зони. След което масажирайте. 

 

Продуктът НЕ съдържа: ПАРАБЕНИ / ПЕТРОЛНИ ДЕРИВАТИ / PEG, PG & BBG / EDTA / СИНТЕТИЧНИ АРОМАТИ / ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ

Design by ReactWeb 0885124690/0898337969