Интензивен хидратиращ професионален пак за мъже

100.00лв
бр.

Дълбоко ексфолиращ гел с диамантени частици
Почистващ гел във формата на пяна с диамантени частици, специална формула подходяща за кожата на лицето на мъжа. Обогатен е с екстракт от растението “Драконова кръв”, което увеличава обновяващия ефект на пилинга и успокояването на кожата.

Интензивно хидратиращ концентрат
Дълбоко хидратиращ концентрат съдържащ таурин – вещество регулиращо процеса на осмоза и запазващо нивата на хидратация в клетките, той предотвратява нараняването на кожата от непредвидени промени в нивата на хидратация. Концентратът е обогатен с органичен силикон, вит. С и термална вода, комплекс създаден, за да възвърне и поддържа хомеостазата – баланса на мъжката кожа.

Анти-стрес тонизиращ масажен крем
Тонизиращ крем за професионален, дълготраен и в дълбочина масаж. Кремът е немазен и не оставя следи. По желание на професионалиста кремът може да бъде смесен с малко количество есенциални масла, за подобряване на ефекта от масажа.

Пречистваща маска за лице
Алгинатна маска която възвръща външния баланс на замърсената кожа като възстановява приемливите нива на  еластичността и хидратацията на епидермиса. Контролира повишената температура на кожата и подобрява проникването на активните съставки. Съдържа свежи клетки от манго.

Design by ReactWeb 0885124690/0898337969