Експресен енергизиращ професионален пак за мъже

100.00лв
бр.

Дълбоко ексфолиращ гел с диамантени частици
Почистващ гел във формата на пяна с диамантени частици, специална формула подходяща за кожата на лицето на мъжа. Обогатен е с екстракт от растението “Драконова кръв”, което увеличава обновяващия ефект на пилинга и успокояването на кожата.

Енергизиращ концентрат с кислород
Енергизиращ концентрат формулиран с енергизиращ биотехнологически екстракт и перфлуорокарбонати – съставка, която увеличава абсорбацията на кислород от кожата. Идеален за подилване на тъканите от кожата, които са застрашени или засегнати от дефицит на клетъчно дишане. Концентратът е обогатен с микс от силикон, вит. С и термална вода и създаден, за да възвърне и поддържа хомеостазата – баланса на мъжката кожа.

Анти-стрес тонизиращ масажен крем
Тонизиращ крем за професионален, дълготраен и в дълбочина масаж. Кремът е немазен и не оставя следи. По желание на професионалиста кремът може да бъде смесен с малко количество есенциални масла, за подобряване на ефекта от масажа.

Анти-стрес гел. Чувствителни зони
Масажен гел за третиране на зоната от околоочния контур и контур устни. Формулата съдържа вода от Швейцарските глетчъри затворена в липозоми и чист концентрат от азиатска центела. Формулата хидратира в дълбочина и забавя естествения процес на поява на бръчки по кожата.

Маска за лице с титаний
Алгинатна маска с титаний, която увеличава защитните сили на кожата и я прави по-устойчива на външни агресори (тютюнев дим, студ, слънчева радиация). Формулата й изчиства следите от  стареене и стрес, като създава усещане за охлаждане. Съдържа титаний, органичен силикон и аминокиселини от колаген.
Опаковка: 1 процедура.

Design by ReactWeb 0885124690/0898337969