Skeyndor

АНТИОКСИДАНТНА ИЗСВЕТЛЯВАЩА ТЕРАПИЯ 35%

    Сега терапията POWER C + е обновена и преди всичко подобрена. Как? Формула с до 4 различни форми на аскорбинова киселина, които осигуряват: незабавен изсветляващ ефекттройна антиоксидантна защита за по-дълго време и подхранване с акай .

      Новата формула осигурява до 35% антиоксидантна сила благодарение на комбинацията от 25% производни на витамин С и 10% от супер плодовете. Интегрирането на дериватите на витамин С помага да се получи до повече от 700% клетъчна абсорбция, производство на колаген, допълнителна яркост и млада и стегната кожа. Останалите 10% се състоят от екстракт от Нар и екстракт от Акай. Екстракта  от Нар спомага за реализирането на една формула, чието активно вещество предпазва кожата от свободните радикали, действа като силен антиоксидант, предпазва от фотостареене, а успокояващият екстракт от Акай ще възстанови кожата, подхранва и унифицира цвета.

Изключително подходяща при:

  • Фотосъстарена и отпусната кожа
  • Девитализирана, изморена кожа
  • Преждевременно състарена и дехидратирана кожа
  • Кожа с пигментни петна
  • Кожа с разширени пори

Интензивна хидратираща терапия

     Терапията Хиалуронова киселина се препоръчва за всяка възраст, не зависи от сезона, слънчевото греене или георграфската ширина. При млада кожа от 20 години нагоре се комбинира успешно с терапия Витамин С + по време на есенния и зимен сезон. Може да се ползва самостоятелно или като подготвителна терапия за увеличаване на хидратацията и балансиране на хидродинамичните процеси в кожата.

Цялостна грижа при зряла кожа с повехнал вид, бръчки от дехидратация, потъмнен тен, суха, дехидратирана кожа, лющене, петна. При дами на и над 35-40 години терапията успешно се съчетава с терапиите на Скейндор Коректив и Глобъл Лифт.

Eternal Professional

Богата и луксозна анти-ейдж терапия
за първи следи от стареене като повяхнал, отпуснат вид на кожата и следи от фотостареене. Недиференцираните клетки в нанолипозоми подпомагат производството на нови, здрави клетки в кожата и по този начин стимулират обновяването на кожата от вътре навън.
Резултати: по-плътна, подхранена и здрава кожа, забавя процесите на стареене и увеличава дълголетието на кожата.

Ребалансираща терапия за мазна кожа

Нормализиращ фактор
Формула създадена да нормализира мастната секреция и предотврати появата на петна или малки белези по кожата в резултат на акне. Активните вещества са капсулирани в липозоми, което им помага да действат директно върху мастните жлези и фуликула на косъма, където себумът се задържа.
Активни съставки: екстракт от Астрагалус инкапсулиран в липозомни капсули и Урсолова киселина
Защитен гел
Гел предназначен за третиране и предотвратяване на разпространението на нечистотиите и бактериите, появяващи се при мазна кожа, предразположена към появата на акне. Неговите активни съставки повишават антимикробните пептидни нива на кожата и подобрявайки нейната естествена защита. Формула не съдържа мазнини. Защитен фактор 15.
Активни съставки: Аcetyl Dipeptide-3 Aminohexanoate, екстракция на фенолите на брястнолистното орехче, технология за инкапсулиране с PMMA сфери.
Възстановяващ порите серум
Серум, който намалява и лекува пъпки и зачервявания асоциирани с мазната, акнеична кожа. Действието му е подобно на ретинола като нормализира кожата и подпомага процесите на възстановяване. Подобрява естетическия вид на разширените пори. Продуктът не съдържа мазнини.
Съдържа урсолова киселина в нанолипозоми и Bakuchoil – вещество което е известно с антисептично действие срещу различни патогенни бактерии.
Почистващ фактор
Концентрат, който благоприятства премахването на черните точки и замърсяванията. Неговата формула е богата на киселини и повърхностно активни вещества, които имат афинитет към мазнини, почистват повърхността, ускоряват разтварянето на запушвания и спомагат за отварянето на порите.
Активни съставки: Бадемова киселина, Салицилова киселина, Бетаин.
Успокояваща маска
Успокояваща маска с лек свиващ порите ефект. Освежава мазната кожа без да я изсушава агресивно и спомага за подобряване на вида на порите. Формулата не съдържа мазнини, хидратира и възстановява баланса. Предпазва липидния слой без да омазнява и да придава блясък.
Съдържа липоразтворим вит. В5, нарангин, цинков оксид, бизаболол, хамамелис.

GLOBAL LIFT ProGEN-in

     Eксклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите спиращи процесите на стареене (връща времето назад в старите клетки и отлага процесите на стареене в новите). Цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.

Резултати: ремоделира овала на лицето, изпълва дермата и възстановявазагубения от влиянието на процесите на деградация на колагена и еластина обем, намалява дължината и дълбочината на вертикалните бръчки.

Активни съставки: (ProGEN-in) комплекс, екстракт от червен пипер, лупина

Кислородна терапия с блокатори за градско замърсяване

      Терапия с двойно действие, която възстановява кожата от ефекта на градското замърсяване и я насища с чист кислород. Подходяща за кожа с „уморен”, посърнал и обезжизнен вид, с редуцирани възможности да се защитава от свободните радикали на замърсената градска среда, както и следи от преждевременно стареене и бръчки. Процедурата стимулира насищането с кислород и възстановява нормалните процеси в кожата, стимулира производството на колаген, свива порите, възвръща свежия тен и намалява появата на бръчки.

Не се чудете, запазете час във Visentto сега!