Кит Lanza Nourish за стимулиране на растежа шампоан 300 мл, балсам 250 мл и спрей 100 мл против косопад

105.00лв
бр.

Комплектът съдържа:

1. Шампоан за стимулиране растежа, против косопад LANZA Nourish 300 мл

Шампоанът L'Anza Healing Nourish Stimulating Shampoo е дълбоко подхранващ, специално разработен да спре косопада и процеса на изтъняване на косата. Нежно почиства и подготвя косата и скалпа за ефектите на активните компоненти на линията NOURISH.

Подходящ е за честа употреба, поддържа косата свежа и чиста за дълго време, без да отнема от нейния обем. Щадящ е към цвета на боядисаните коси.

Съдържа уникалната системата Anagen 7, която удължава естествената фаза на растеж на косата. Шампоанът осигурява дълбоко подхранване, чрез трансдермално доставяне. По този начин всеки косъм получава нужните хранителни вещества, без опасност от предозиране.

2. Балсам за стимулиране на растежа и против косопад LANZA Nourish 250 мл

Балсамът L'Anza Healing Nourish Stimulating Conditioner е дълбоко подхранващ, специално разработен да подсили действието на шампоана от серията за здравословен растеж на косата.

Богатата на ценни активни съставки формула хидратира и подхранва всеки косъм чрез трансдермално доставяне. По този начин всеки косъм получава нужните хранителни вещества, без опасност от предозиране.

Благодарение на уникалната системата Anagen 7, балсамът удължава естествената фаза на растеж на косата и осигурява интензивно подхранване, като спира косопада и изтъняването на косата.

3. Спрей за стимулиране на растежа и против косопад LANZA Nourish 100 мл

Интензивен серум, специално разработен за насърчаване на здравословния растеж на косата и борба с прекомерната загуба на коса, причинена от забързания начин на живот, стрес, медикаменти и условията на околната среда. Подобрява кръвообращението, освежава, тонизира скалпа!

Особено подходящ при косопад, тънка и изтъняваща коса.

Anagen 7 System – основният „виновник“ за невероятното действие на серума. Благодарение на системата Anagen 7, серумът върши чудеса - прониква до самите космени фоликули, активира дейността им, като събужда “заспалите” фоликули. Удължава естествената фаза на растеж на косата и осигурява интензивно подхранване, като спира косопада и изтъняването на косата.

Подробности за продукта
Категория:
Healing Nourish
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969