Когато Джеф Пинк основава ORLY през 1975 година, той е мотивиран от проста идея: да подобри грижата за ноктите. Създавайки продукти не само да направи ноктите красиви, но да бъдат здрави и възстановени, ORLY преопредели начина по който жените да се почувстват по-добре. В наши дни, са създадени повече от 26 продукта за третиране на ноктите и след създаването на над 150 цвята, ORLY разработи цялостна линия продукти включваща основи за лак, топ лакове, заздравители, бързо съхнещи съставки, продукти за грижа за кутикулите, лакове, лакочистители и аксесоари.

Orly Gel FX BodyGuard е самонивелиращо се уплътняващо гел покритие. Мекото гелообразно покритие създава обем и изравнява нокътната плоча, служи като основа за гел лак. Orly Gel FX BodyGuard може да се нанася без грунд. Покритието се отстранява лесно с препарат за отстраняване на течен гел.

Съставът на покритието включва витамини А, Е, В5, които подхранват и предпазват ноктите от вредните ефекти. Orly Gel FX BodyGuard може да се използва с всички линии на гелове Orly, както и с обикновени лакове.

Стъпки на терапията:  обезмасляване на нокътната плочка, нанасяне на слой Orly Gel FX BodyGuard върху ноктите, след което изпичане на слоя в лампа за 30 секунди. Върху покритието изградено с  Orly Gel FX BodyGuard поцедурата продължава с избрания от клиента цят. Orly Gel FX BodyGuard спокойно може да се полага под всики видове лак: обикновен, гел или Shellac.

Не се чудете, запазете час във Visentto сега!