Търсенеколичка

Количката е празна

Шампоан за сияйна руса коса Lanza Healing Bright Blonde Shampoo

37.50лв
бр.

Серията Bright Blonde е отговорът на нуждите на русата коса! Първата грижа от LANZA, създадена специално за блондинките.

Независимо дали цветът на косата е с топли-златисти оттенъци или в студената-платинена гама, тези луксозни авангардни формули са най-добрата лечебна рецепта за обезцветената и естествено руса коса. Мощните лечебни формули допълват и подновяват косата чрез вливане на жизненоважните за нея влага и протеини, изчерпани по време на процеса на изсветляване. Серията Bright Blonde напълно възстановява и защитава русата коса, а в резултат тя свети с ярко, здравословно излъчване.

Шампоанът LANZA Healing Bright Blonde Shampoo е едно изключително луксозно изпълнение – без сулфати, кремообразна консистенция с милиони златни частици, които след измиване остават в косата, отразяват светлината и я правят сияйно блестяща. Със завладяващ аромат на скъп луксозен парфюм.

Шампоанът Bright Blonde е специално създаден за изсветлена и естествено руса коса. Нежно почиства скалпа и косата замърсяванията и излишния себум, задържа и съживява цветните пигменти и повишава сияйната красота на русата коса. Скалпът се усеща свеж, без да е лишен от основните му хранителни вещества.

Формулата му е обогатена с мощни хранителни вещества, комплекс Vita C-Plex Plus съдържащ екстракт от портокалова кора, масло от шипка и цистинови аминокиселини. Активните съставки заключват влагата в косъма, дълбоко хидратират и значително подобряват еластичността на косата. Видимо подобрява здравината и устойчивостта на всеки косъм, предотвратява накъсването и цъфтежа.

Ключови съставки:

• Комплекс Vita C-Plex Plus – екстракт от портокалова кора, масло от шипка и цистинови аминокиселини - подобрява здравината и устойчивостта на косъма, предотвратява накъсването и цъфтежа.

• Кератинови аминокиселини - най-съвършеният начин за доставяне на 19 аминокиселини в косата. Вграждат се в увредените участъци, като по този начин възстановяват естествената сила на косъма.

Подробности за продукта
Опаковка:
300мл
Категория:
Lanza Blonde
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969