Търсенеколичка

Количката е празна

Sv. Valentin Kit 2021 – Power Hyaluronic

120.00лв
Цвят
бр.

Този Св. Валентин дайте на очите и лицето си малко грижа и любов както през деня, така и през нощта. Получете завладяващи очи и лице с новите подаръчни комплекти на Skeyndor, както и перфектната рутинна програма за сутрин и вечер.
Комплектът POWER HYALURONIC, който включва НОВИЯТ BB КРЕМ с ТЕХНОЛОГИЯ BLUE LIGHT и UNIQCURE 8H NIGHT REPAIRING, е идеален за борба с бръчките и признаците на умора. Благодарение на мощната хиалуронова киселина, той освежава и осигурява лифтинг ефект върху клепачите и околоочния контур. През деня завършете рутината си с новия BB КРЕМ, който ще предпази кожата ви от синя светлина благодарение на подобрената си формула, включваща технологията Blue light. И за да завършите деня, възстановете и детоксикирайте кожата си през нощта с ампулите UNIQCURE. Изберете най-добрия комплект за вашата кожа и впечатлете всички!

Комплектът съдържа:
 
•(NEW)BB Крем Blue Light 40мл (цвят 01 & 02)
Грим с анти-ейдж ефект. Хибридната му формула усъвършенства кожата и се бори срещу стареенето, благодарение на комбинираното действие на антиоксидантния си екстракт и пептидите, които предпазват кожата от стрес и от замърсяването на околната среда.
Свеж, лек и със средно покритие, той се предлага в два нюанса и слънцезащита SPF 15 + Blue Light защита.
Състав: ествествени   пигменти,   активни вещества с анти ейдж действие, SPF15; Опаковка: 40мл.
 
Подробности за продукта
Комплект :
3 части
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969