Почистващ крем Keratin Healing Oil

90.00лв
бр.

Описание:

Лек почистващ крем, който освежава и рехидратира косата, премахва заплитането, като същевременно намалява времето за изсушаване. Почистващият крем е предназначен за измиване на косата между измиванията с шампоан. С употребата на този продукт може да пропуснете ден или два от редовното измиване с шампоан и същевременно косата да бъде освежена.

Измиването с почистващия крем почиства косата, без да премахва нейните естествени защитни свойства. Замърсяването след спорт или неприятната миризма от външни фактори могат да бъдат премахнати, а косата да бъде подхранена с протеин и хранителни вещества.

Аюрведичните лечебни плодове Shikakai съдържат естествени Saponins & Alpha Hydroxy Acids, които премахват замърсяванията. Плодовете Calamansi имат почистващо действие с нежна сила. Маслото от семената Murumuru и Phyto IV Complex рехидратират косата, за да я дарят с копринена мекота и кадифена гладкост.

Начин на употреба : Поставете достатъчно количество от продукта (според косата, която ще бъде третирана) в дланта си и с плавни движения нанесете върху косата, като използвате кръгови масажни движения в областта на скалпа. Оставете да подейства 1-2 минути и след това отмийте.

Подробности за продукта
Опаковка:
300мл
Категория:
Keratin Healing Oil
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969