Търсенеколичка

Количката е празна

Уплътняващ спрей-серум за обем Lanza Volume Thickening Treatment Spray

37.50лв
бр.

Уплътняващ спрей-серум за обем 100 мл LANZA Volume Thickening Treatment Spray

Спрей-серума за обем притежава формула, която увеличава диаметъра на всеки косъм и прави всеки кичур по-плътен. Осигурява лека фиксация, поддържа обема и прави косата по-лесна за стилизиране. Защитава косата по време на топлинна обработка и се грижи за цвета на боядисаната коса, благодарение на тройна UV защита (UVA/ UVB / UVC).

Термозащита: до 250°С

Съдържа екстракт от органичен бамбук. Бамбукът е най-богатият ресурс в света на естествен силициев диоксид - лек минерал, който е жизненоважен за създаването на обем в косата. Органичният бамбук работи от вътрешната страна на косъма, за да достави богатия силициев диоксид на бамбука дълбоко в кортекса. Този лек силициев диоксид се съединява с косъма, като повишава плътността и обема до 55%. Резултатът е видимо по-обемна, здрава и плътна коса. Всяка формула осигурява значително повдигане и укрепване на слаба и тънката коса, като в същото време подобрява здравината и блясъка.

Начин на употреба: Измийте косата с шампоан и подсушете с кърпа. Напръскайте в корените и изсушете със сешоар за по-голям ефект.

Подробности за продукта
Опаковка:
100мл
Категория:
Healing Volume
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969