Ежедневен балсам с бамбук за обем при тънка коса Lanza Healing Volume Thickening Conditioner

37.50лв
бр.

Балсам,увеличаващ плътността и блясъка на косата чрез подхранване на космените фоликули.

С лека формула. Без сулфати, парабени, глутен и sodium chloride.
Съдържа натурален екстракт от Бамбук, който е естествен източник на силициев двуокис ( лека минерална, жизненоважна съставка). Бамбукът работи във вътрешността на косъма, за да повиши обема на косата.
Резултатът е значително по-плътна, гъста и обемна коса.
Начин на употреба:Нанесете на влажна коса,след измиване с шампоана от същата серия.Изчакайте 1-2 минутки и отмийте старателно.

ФОРМУЛИТЕ НА LANZA HEALING VOLUME,ПРИДАВАТ НЕВЕРОЯТЕН ОБЕМ И ПЛЪТНОСТ ЗА ВСЕКИ КИЧУР,КАТО ДРАСТИЧНО УВЕЛИЧАВАТ ПЪЛНОТАТА И ДИАМЕТЪРА НА КОСЪМА ДО 55% .ВСЯКА ФОРМУЛА ОСИГУРЯВА ЗНАЧИТЕЛНО ПОВДИГАНЕ И УКРЕПВАНЕ НА СЛАБА И ТЪНКА КОСА,КАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПОДОБРЯВА ЗДРАВИНАТА И БЛЯСЪКА.

L'ANZA – Лечение за Вашата коса,чрез кератинова технология с 19® аминокиселини,от които е изграден косъма и нано технология,която позволява на молекулите на кератина и минералите да бъдат изключително малки и да достигнат с лекота до кортекса на косъма!

Патентована формула,работеща отвътре навън! Революционен пробив в създаването на иновативни продукти!Грижата за косата получава ново измерение!Продуктите лекуват самия косъм и постигат терапевтични резултати!

Подробности за продукта
Опаковка:
250мл
Категория:
Healing Volume
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969