Търсенеколичка

Количката е празна

Подхранващ серум за коса Lanza Strength Neem Plant Silk Serum

42.00лв
бр.

Подхранващ и възстановяващ серум, който придава незабавен блясък и мекота, като същевременно подсилва косата. Подходящ за всеки тип коса без да утежнява косъма. Защитава косата по време на термообработка и намалява времето за сушене със сешоар до 55%. Може да се използва и като подхранваща грижа върху суха коса за изглаждане, мекота и диамантен блясък.

Термозащита: до 260 С

- Подсилва слабата и крехка коса.
- Възвръща младежкия вид.
- Лекува и подсилва краищата, редуцира накъсването.

Основни съставки: CP Anti-Aging ComplexTM
Комплексът против стареене CP Anti-Aging Complex възстановява цистеиновите пептиди – протеините, които подсилват цвета или слабата коса.
• Придава здравина: 6.5 пъти по-силна коса!
• Намалява накъсването: 5 пъти по-малко накъсване на косата!

“СР” означава цистеиновите пептиди. Основните структурни елементи на кератиновия протеин придаващи сила и еластичност на косата. Съчетани с мощни антиоксиданти, цистеиновите пептиди създават нашият мощен Anti-Aging Complex, който елиминира признаците на стареене и изграждат здравина. Косата получава по-силен и по-младежки вид.

Ценни съставки:
Бял чай – Белият чай се прави от пъпките и младите листа на чаеното растение и известен с това, че има най-високи нива на антиоксиданти. Тези мощни антиоксиданти намаляват количеството на свободни радикали в косата и поправят уврежданията, като подсилват анти-стареещите фактори, които поддържат младежкия вид на косата.

Мед от Манука – Медът от манука се събира от пчели, които се хранят с цветовете на храста Манука в Нова Зеландия, известен още като “чаено дърво”. Точно както маслото от чаено дърво, този мед също притежава антибактериални и антигъбични свойства и дори се използва за лечение на рани.

Нийм Дърво – Лечебните ефекти на дървото Нийм са познати от векове. В Индия, то бива наричано “Свещеното дърво”. Продуктите от Нийм имат доказани медицински свойства, включително антибактериални, антигъбични и антивирусни. Екстрактът от Нийм спомага за лечението на косата, като същевременно успокоява скалпа.

Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса преди стилизиране, за да придадете термозащита и да намалите времето за сушене със сешоар до 55%.
Нанесете върху суха коса, за изглаждане, мекота и блясък.

Подробности за продукта
Опаковка:
100мл
Категория:
Healing Strength
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969