Търсенеколичка

Количката е празна

Успокояващ балсам за скалп Lanza Remedy Scalp Balancing Conditioner

42.00лв
бр.

Балсам за балансиране на скалпа с успокояващо действие. Без сулфати, парабени, глутен и Sodium chloride. Защитава цвета на косата от избледняване. Подходящ за суха коса и скалп склонен към лющене или сърбеж. Комбинацията от кокосова вода и масло от лавандула успокоява и балансира скалпа, оставяйки свежо и чисто усещане.Серията Healing Remedy е перфектната оздравителна система за косата и скалпа, която съдържа фини балансирани растителни елементи. Тя нормализира, освежава и балансира скалпа, като облекчава сърбежа и дискомфорта.

Основни съставки: Nutri-Soothe Complex

Екстракт от папая – Регенерира и нормализира. Екстрактът от папая съдържа изобилие от минерали и папаин, мек, натурален ензим, който ескфолира скалпа нежно и неабразивно.

Екстракт от Шисо мента – Освежава и балансира. Шисо ментата е натурален и нежен астригент, който ефикасно елиминира излишния себум и намалява омазняването на скалпа. Освежава епидермиса на кожата, оставяйки скалпа в перфектно състояние и баланс.

Кокосова вода – Успокоява и хидратира. Кокосовата вода се добива от млади, зелени кокосови орехи. Тя е изключителен овлажнител, перфектен за облекчаване и хидратрине сух или комбиниран тип скалп. Богата е на фосфор, калций, магнезий, калий и електролити.

Масло от лавандула - Успокоява и облекчава. Със своите лечебни и подхранващи свойства, маслото от лавандула успокоява и облекчава скалпа. То притежава натурални антисептични и антигъбични качества, които спомагат за борбата с гъбички и други микроби. Със своите малки молекули, маслото от лавандула насища с кислород и регенерира скалпа.

Подробности за продукта
Опаковка:
250мл
Категория:
Healing Remedy
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969