Балсам против косопад и за стимулиране на растежа Lanza Healing Nourish Stimulating Conditioner

42.00лв
бр.

Стимулиращ растежа балсам

Съдържа стволови клетки Anagen 7 Complex , които подсилват фазата на растеж на косата и ускорява клетъчния обмен на скалпа.
Осигурява подхранване,което подобрява здравето на косата.
Подобрява кръвообращението и заздравява луковицата на оредяващата коса, която често е по-тънка.
Този балсам намалява косопада,причинен от накъсвания,като подсилва косата с Keratin Healing Sistem.
Подходящ за всеки тип коса.
Начин на употреба:Нанесете след измиване на косата с Шампоан за коса стимулиращ растежа Nourish и оставете да подейства 1-3 минути, след което отмийте старателно и нанесете Серум за коса стимулиращ растежа Nourish.

♦УНИКАЛНА СТИМУЛИРАЩА РАСТЕЖА НА КОСАТА СЕРИЯ HEALING NOURISH на LANZA ЗА ОРЕДЯЛА КОСА!

Три стъпки за коса с по-плътен вид за 30 дни!

Косопада и оредяващата коса са предизвикателсво,както за мъжете,така и за жените.Решението е ексклузивната система АНАГЕН 7®,която държи косата по-дълго в анаген фаза/на растеж/,като действа в 7 посоки,за израстване на здрава коса:

1. Потиска дихидротестотерона.2. Активира факторите на растеж.3.Подобрява кръвобръщението на скалпа.4.Стимулира кожните луковици.5.Ускорява клетъчния обмен на скалпа.6.Предотвратява появата на раздразнение и възпаление.7.Контролира микроорганизмите.

Косопадът обикновено се свързва с генетични особености,но тази нова технология,може да помогне на много хора,чрез подхранване на косата и скалпа,създавайки идеална среда,за удължаване на фазата на растеж на косата.

Подробности за продукта
Опаковка:
250мл
Категория:
Healing Nourish
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969