Хидратиращ крем-шампоан Lanza Moisture Tamanu Cream Shampoo

37.50лв
бр.

Хидратиращият шампоан LANZA Moisture Tamanu е с изключително лека формула, която е подходяща за ежедневна употреба. Съдържа екстракт от тайтянско Таману за интензивна хидратация и Полинезийско Гуго за кремообразна, разкошна пяна. Формулата е без сулфати и парабени. Подходящ е за всеки тип коса. Грижи се за цвета на боядисаната коса. Придава оптимална хидратация на сухата и увредена коса. Леките хидратанти не утежняват косата. Healing технологията запечатва влагата, така че тя остава в косата по-дълго.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ: Влагозадържащ комплекс
Съдържа полинезийски растителни екстракти, които са известни от векове, като най-богатите овлажнители на земята.

Таитянско Таману – Таитяните традиционно са използвали ядката от таману за лечение, хидратация и защита от слънце. Леките емолиенти на ядката имат изключителни хидратиращи предимства и изобилие от есенциални мастни киселини и липиди за гладка, копринена и бляскава коса.

Полинезийско Гуго – Полинезийските племена са използвали Гуго, като натурален шампоан, който нежно освежава и почиства косата. Екстрактът от кора прави обилна пяна, която премахва замърсяванията без да отстранява важните масла или хранителни вещества от косата.

Хавайско Какуи – Ядката от Какуи е високо ценена поради своите невероятни хидратиращи свойства. Тя съдържа емолиенти богати на линоленова киселина, алфа- линоленова киселина и есенциални мастни киселини. Този натурален хидратант прониква бързо и се абсорбира напълно, карайки косата да блести.

Хавайски плод Нони – Известно като “лек за всичко” сред хавайските племена, плодът Нони съдържа високи нива на антиоксиданти и алкалоида Проксеронин, който спомага регенерацията на клетката. Този плодов екстракт осигурява лека хидратация, а натуралните му мастни киселини бързо разплитат косата и придават блясък.

Тихоокеански кафяви водорасли – Листата и стеблата на морските кафяви водорасли (Келп) съдържат натурални омаслители предотвратяващи тяхното заплитане. Екстрактите от Келп осигуряват естествено омасляване и влажност, за ефективно разплитане и хидратация на косата.

Начин на употреба: Нанесете върху мокра коса и масажирайте до образуването на пяна. Изплакнете.

Подробности за продукта
Опаковка:
300мл
Категория:
Healing Moisture
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969