Търсенеколичка

Количката е празна

Hair Loss - Биодинамична, органична грижа против косопад

Защитете се от загуба на коса с противокосопадната терапия на O.WAY, реактивираща растежа на нова, здрава коса. Косопадът е предизвикан и повлиян от голям брой фактори. За ефективно действие срещу този деликатен проблем е препоръчително методично лечение, изискващо постоянство.

Терапията на O.WAY HAIR LOSS действа на два фронта: увеличава плътността на косъма и подобрява устойчивостта на косата към фоликула (подсилва отслабената коса от корена), така се удължава живота на косъма (анагенната фаза).

Формулите са проектирани с биодинамични, растителни активни съставки. 

  • Екстракт и масло от биодинамична мента - има освежаващо и ревитализиращо действие върху микроциркулацията, осигуряващо незабавно облекчение и комфорт за кожата.
  • Ботаническо зелено кафе - Съдържащо в състава си полифеноли, танини и кофеин, има мощно стимулиращо действие върху клетъчния метаболизъм. Естествен антиоксидант, защитава косата и скалпа от агресори, причиняващи щети. Най-мощният природен инхибитор на 5-а редукцията, отговорна за производството на себум, който обикновено води до възпаления на скалпа и изтъняване на косата. 
  • Органичен див кестен - подобрява микроциркулацията на кръвоносните съдове и насърчава косата да се съживява и укрепва.
  • Тиково дърво, добивано чрез справедлива търговия (по стандарт за устойчиво снабдяване и оползотворяване на ресурсите, както и справедливото разпределение на дохода) - Екстрактът от тиково дърво, често използван и в аюрведичната медицина, поради антибактериални свойства за скалпа и подсилващите свойства за жизнената сила на косата.
  • Махагоново дърво, добивано чрез справедлива търговия (по стандарт за устойчиво снабдяване и оползотворяване на ресурсите, както и справедливото разпределение на дохода) - Ектрактът от махагоново дърво е често използван в традиционната африканска медицина. Съставката действа с антисептични и успокояващи свойства за скалпа, като в същото време енергизира и съживява косъма.
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969