ДОСТАВКА
Срок за доставка: между 1 и 3 работни дни.

Условията за доставка на стоки, поръчани от нашия електронен магазин, важат само за доставка на територията на Република България.
Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 18.00 часа през работните дни – от понеделник до петък. В събота от 9.00 до 13.00 часа. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Поръчка:

За да бъде оформена и потвърдена поръчката е нужно да бъдат коректно изпълнени следните етапи:

- Избор на продукт/и/ и добавянето в кошницата;

- Указване на адрес за доставка;

- Указване на мобилен или стационарен телефон;

- Начин на разплащане (разплащане с наложен платеж, чрез виртуален POS-терминал);

- Поръчката е приета.

Цени за доставкa:

- до 120,00 лв: 5 лв за цялата страна

-при поръчки над 120,00 лв: безплатна доставка

Начин на доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерска фирма Speedy.

- Екипът ни отправя към Вас молба, след като получите пратката си, да проверите съдържанието й пред куриера, дали е запазена цялостта на оригиналната опаковка и дали не е нарушен търговският вид на стоката.

Срокове за доставка:

В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни в зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място, посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне, поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

Design by ReactWeb 0885124690/0898337969