ДОСТАВКА

Срок за доставка: до 5 работни дни.

 

Условията за доставка на стоки, поръчани от нашия електронен магазин, важат само за доставка на територията на Република България.

Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 18.00 часа през работните дни – от понеделник до петък. В събота от 9.00 до 13.00 часа. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

 

Поръчка:

 

За да бъде оформена и потвърдена поръчката е нужно да бъдат коректно изпълнени следните етапи:

 

- Избор на продукт/и/ и добавянето в кошницата;

 

- Указване на адрес за доставка;

 

- Указване на мобилен или стационарен телефон;

 

- Начин на разплащане (разплащане с наложен платеж, чрез виртуален POS-терминал);

 

- Поръчката е приета.

 

Цени за доставкa:

 

- до 120,00 лв: 5 лв за цялата странаI

 

-при поръчки над 120,00 лв: безплатна доставка

 

Начин на доставка:

 

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерска фирма Speedy.

 

- Екипът ни отправя към Вас молба, след като получите пратката си, да проверите съдържанието й пред куриера, дали е запазена цялостта на оригиналната опаковка и дали не е нарушен търговският вид на стоката.

 

Срокове за доставка:

 

В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни в зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място, посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне, поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

 

 

Design by ReactWeb 0885124690/0898337969