Серум за изглаждане на бръчките Corrective NEW

139.00лв
бр.

ПИЛИНГ – ИЗГЛАЖДАНЕ – ФИЛЪР

Серум за коригиране на дълбоки бръчки и мимически линии. Формулиран с иновативна, адаптивна текстура, която автоматично се пригодява към климатичните условия (температура и влажност) и нуждите на всеки тип кожа, от много суха до мазна. Това е формула с тройно действие ПИЛИНГ, ЛИФТИНГ И ФИЛЪР.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ: активно вещество за изпълване на повърхностните линии, биологичен пилинг,  вещества, които правят кожата по-плътна, дермолифтинг пептиди с COSMETIC DRONE технология, постсинаптични дермолифтинг пептиди, невро-инхибиращи средства, витамин A, B3  и провитамин B5. Серум, който има висока способност за обновяване и повдигане на кожата(свойства, подобни на Botox). Той комбинира набор от пептиди и невро-инхибитори, които намаляват появата на мимически бръчки, заедно с естествен ексфолиант, който  стимулира обновяването на кожата за по-гладък и по-равномерен вид.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ:
Препоръчваме да се прилага 2 пъти на ден, сутрин и вечер, и винаги преди крема или емулсията в дозировка от 2 до 3 помпички. Нанася се с масаж по специфичен протокол – вижте във видеото по-долу.

Design by ReactWeb 0885124690/0898337969