Търсенеколичка

Количката е празна

Спрей лосион за защита на цвета за боядисана и изсветлена коса O.Way Color Up Protection Veil 160ml

47.00лв
бр.

Лосион от био екстракти с анти-ейджинг действие за защитена и млада коса с бляскав козметичен цвят 

 

O.Way Color Up Protection Veil e лосион под формата на спрей за лесно нанасяне. Предназначен да защитава цвета от избледняване при боядисаната коса. Предпазва от окисляване, от вредните агресори на околната среда, от свободни радикали и всичко, което може да намали яркостта на козметичния цвет. Действа ревитализиращо на косъма и удължава блясъка.

 

Ниво на pH: 4.5 - 5.5

 

Подходяща: За боядисана коса / За изсветлена коса / За третирана коса 

 

Активни съставки: 

  • Биодинамично червено грозде - поддържа блясъка на цвета и придава мекота на косата. Съдържа полифеноли, действащи антиоксидантно, предпазват от свободните радикали, с фотозащита, зада не избледнява цвета и да се запази за по-дълго време. 
  • Биологично годжи бери - съживява и ревитализира фибрата на косъма и забавя процеса на стареене. Изключителен антиоксидант със защитни свойства от свободни радикали и окисляване на цвета. 
  • Слива какаду - действа детоксикиращо, анти-ейджинг и енергизиращо. Богат източник на витамин С (съдържа около 3000mg виамин С на всеки 100g плод, над 50 пъти повече от колкото съдържа портокала). 
  • Fire Tulip Tree - Огненото дърво живее в тропическа Африка. Символ е на страстта и живота. Притежава ексцентрични форми и брилянтен червен цвят, енергийна смесица от огън и блясък. Това го прави автентичен подобрител на цвета при козметичните продукти. Действа антиоксидантно на косата, защитава цвета от избледняване, подсилва блясъка и отражението на цвета.

Начин на приложение: Нанесете на чиста и подсушена с кърпа коса. продължете със стилизирането. 

 

Продуктът НЕ съдържа: ПАРАБЕНИ / ПЕТРОЛНИ ДЕРИВАТИ / PEG, PG & BBG / EDTA / СИНТЕТИЧНИ АРОМАТИ / ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ

 
Design by ReactWeb 0885124690/0898337969