CND – Nails Fashion Beauty

Shellac

Предимства: *Лесно, гадко нанасяне
*
Лекота, не отежнява нокътя.
* 14+ дни трайност * Кристален блясък.
* Сваляне само за 5 минути.
* БЕЗ УВРЕЖДАНЕ  на нокътя.

 

CNDтм SHELLACтм – революционната формула, която промени облика на бюти индустрията.

Единствено оригиналният CNDтм SHELLACтм гарантира запазване на здравето на ноктите и същевременно осигурява минимум 14+ дни издържливост на маникюра и то с ослепителен кристален блясък. Неговата уникална формула и до днес няма аналог на пазара, въпреки много последователи, които опитват безуспешно да копират технологията му. Тя съчетава най-добрите характеристики от традиционния лак за нокти (лесен е за нанасяне, има силен блясък и наситен цвят), и най-добрите характеристики на гела (защитава ноктите и е изключително дълготраен).

Гел лак

CREATIVE PLAY™ Gel Polishes съвпадат с цветовете на лаковете CREATIVE PLAY™.

За млади дами с динамично ежедневие, които предпочитат гел лака с безкомпромисното качество на CND.

Тристъпковата система CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polishпредлага:

  • Силно начало: Основа CND’s CREATIVE PLAY™ Gel Base Coat подготвя сцената за красиво начало на съвършеният маникюр или педикюр, който ще издържи над 14 дни.
  • Многообразие от завършеци и неустоими цветовеВсеки нюанс съдържа микронизирани пигменти за супер наситен цвят, богат спектър червени и розови, студени виолетови, сини, зелени и жълти цветове със специални завършващи ефекти крем, метален, метален глитер, перла, сатен, холографен глитер, метален глитер, трансформиращ се завършек. 
  • Запечатай с дълготраен блясък: Запечатайте изживяването и се радвайте на атрактивен маникюр, като осигурите перфектна защита за ноктите и цвета с брилянтен силен блясък.

CREATIVE PLAY ™ Gel Polish линия ще отвори вратата за нови цветове и нейл арт, които ще добавят още повече възможности към менюто в салона.

С лекота на нанасяне и защита на ноктите, която CREATIVE PLAY ™ Gel осигурява, маникюристите могат да предоставят на своите клиенти надеждна CND™ услуга, която се премахва без използване на груби инструменти или пилене.

Hормален лак

VINYLUX™ Weekly Polish е абсолютно нов професионален лак за нокти с революционна формула

  • Издържа 7 дни.
  • Притежава формула от ново поколение.Нанася се без основа.
  • Топ лакът увеличава издръжливостта си под въздействие на естествената светлина.

Иновативната система включва лак-цвят VINYLUX™ Weekly Polish и топ лак VINYLUX™ Top Coat със специална ProLight технология. Лакът VINYLUX™ Weekly Polish има революционна формула със самоприкрепващи се молекули, които се свързват с кератина в нокътната плочка, като по този начин осигуряват издръжливостта на цвета без наличието на основа и едновременно с това не позволяват на пигментите в цвета да достигнат до естествения нокът.

VINYLUX™ Weekly Polish изсъхва само за 8 и ½ минути, в сравнение със стандартните лакове, на които са необходими 15-20 минути.

Идеално решение за клиенти, които искат да сменят цвета на маникюра си веднъж седмично. Подходящ е за нанасяне върху естествени нокти или ноктопластика с гел или акрил.

Топ лакът VINYLUX™ Top Coat разкрива още една революция в света на маникюра. Той е създаден по специална ProLightтехнология с фото инициатори, които удължават издържливостта му под въздействието на естествената дневна светлина. 

Формулата на VINYLUX™ Weekly Top Coat съдържа мрежа от кръстовидно свързани полимери, които предотвратяват пожълтяването, защитават цвета и осигуряват безупречен блясък и издръжливост за 7 дни. Нанася се в един пласт и изсъхва бързо. 

Осигурява перфектният маникюр за поне седмица, когато се използва в система с лака VINYLUX™ Weekly Polish. Предпазва лака VINYLUX™ Weekly Polish и придава ненадминат блясък и устойчиво на надраскване покритие.

Не се чудете, запазете час във Visentto сега!