Christian of Roma

Терапия за дълбоко възстановяване

Серията LANZA Keratin Healing Oil е перлата в короната на LANZA!

Обогатена е с две много важни за здравето на косата съставки – Keratin Healing System ™ и комплекс Phyto IV. Комплексът Phyto IV е съставен от четири ботанически масла – от абисин, бабасу, акациеви плодове и кафени зърна. 

Благодарение на този комплекс, продуктите от серията поддържат отлично ниво на хидратация в косъма, подобряват еластичността и предотвратяват бъдещо накъсване на косата. От своя страна комплексът Keratin Healing System ™ допълва жизненоважния за косата протеин. 

LANZA Keratin Healing Oil притежава и UVA / UVB / UVC защита, за да предпази косата от агресивното влияние на слънцето.

За луксозно блестяща, нежно подхранена, хидратирана и еластична коса от корена до върха!

Терапия с действие в три насоки

ULTIMATE TREATMENT е 3-степенно персонализирано лечение, което възстановява максимално здравето и блясъка на косата. Той е специално проектиран да се използва в комбинация с други услуги в салона, за да подобри значително рязането, цветовете и перманентните резултати. Това професионално обслужване отнема само 5-10 минути и резултатите са мигновени и дълготрайни.

Haircolor

Haircolor е най-бързо развиващия се сегмент на услугите в салона. Над 60% от жените боядисват косата си, а най-честите оплаквания от страна на клиентите са, че техният цвят на косата избледнява прекалено бързо! L’ANZA Healing ColorCare осигурява максимална защита на цветовете и до 107% по-дълготраен цвят на косата.

  • Комплексът Flower Shield разширява цвета на косата до 107% по-дълго
  • Максимална защита на косата
  • Резултатите в по-богат, по-дълготраен цвят!

Не се чудете, запазете час във Visentto сега!